Àngels Martí Pérez

Psicòloga col. 9917

Recordo que l’interès per entendre i ajudar les persones del meu voltant va despertar en mi des de ben nena. És per això que vaig estudiar psicologia a la UdG i vaig especialitzar-me en Teràpia Familiar Sistèmica.  Els dos primers anys a Girona,  al Centre d’estudis Sistèmics. I els dos anys següents a l’Hospital Sant Pau de Barcelona. Va ser al tercer any, com a alumna d’en Fèlix Castillo, on vaig  sentir parlar del coaching, i d’això ja fa 10 anys!! Em vaig engrescar tant!  Per a mi va ser rebelador entendre que un mateix pot fer tot el què necessita per estar millor, per créixer i superar-se... I em vaig sentir identificada en el rol del coach, que encoratja la persona, creu en ella i l’ajuda a encarar-se cap a l’objectiu que vol aconseguir. Al 2006 vaig cursar la formació de Life Coach (coaching personal) a TISOC de Barcelona.

Tinc experiència en el món de les persones amb discapacitat intel-lectual adultes, formant-me en patologia dual (trastorns de la conducta amb trastorns de salut mental). Des del 2000 vaig iniciar el treball en el camp privat. Primer amb nens que necessitaven ajuda per problemes de conducta,  emocionals i relacionals. I a mesura que avançava en la formació de Teràpia Familiar, vaig anar atentent famílies, parelles i adults. Combino la pràctica privada amb la formació d‘adults,  tant fent cursos subvencionats pel departament de treball com cursos fets a mida.  He col-laborat amb Creu Roja, sobretot atenent a dones víctimes de violència masclista. Actualment col-laboro amb un Institut de secundària, el centre de teràpies 1Cel i dirigeixo la consulta ETIC a Salt.  Atenc nens, adults, parelles i famílies.

Crec fermament en la capacitat que tenim les persones per fer canvis i millorar el nostre “estar “ a la vida.  I també crec que la vida ens va donant oportunitats per “tornar a fer” allò que en algun altre moment no vam saber fer, o no vam estar atents, o vam pensar que era la millor manera de fer-ho.

Carrer Pla de Salt, 12-14, 1r pis, oficina 7 - Salt (Girona) - 972233035 - 610217506 ( hores convingudes )