Anna Sangrà

Logopeda i fisioterapeuta col.3723

Des de sempre m’ha agradat el tracte amb les persones i més encara ajudar-les en tot el que puc. Decidir el meu futur professional  dins les ciències de la salut no va ser  fàcil, però finalment vaig  estudiar logopèdia a la UAB. Al llarg de la diplomatura i sobretot en realitzar les pràctiques de logopèdia en els diversos centres, em vaig adonar que per oferir un tractament  eficaç cal entendre la persona com una globalitat i que els diferents sistemes que la formen (esquelètic, emocional...) no es poden separar ni aïllar uns dels altres. És doncs el conjunt d’aquets sistemes i la manera com és relacionen que ens fa a cadascú únic i irrepetible, fet que estableix la necessitat de realitzar tractaments individualitzats. Aquesta realitat em va dur a continuar la meva formació i ha realitzar el graduat de fisioteràpia a la UdG.

Lluny d’aturar-me aquí, i empesa per la meva inquietud personal i professional també he realitzat cursos i formació d’extensió universitària que em poguessin ajudar  a  fer créixer els meus coneixements i  a millorar la meva pràctica clínica diària. Formant-me en Embenats Neuromusculars i Kinesiotape, Teràpia Miofuncional (TMF), Disfuncions Cràneo-mandibulars, Síndrome Dolorós Miofascial (SDM) i Teràpia de Moviments Rítmics i Integració de Reflexes Primitius (TMR) entre  d’altres .

Actualment treballo en un projecte de logopèdia de l’ajuntament de Cassà de la Selva, en dos centres de Girona i a una consulta a Salt, ETIC.

Il·lusionada en continuar formant-me en tot allò que m’agrada.

Carrer Pla de Salt, 12-14, 1r pis, oficina 7 - Salt (Girona) - 972233035 - 610217506 ( hores convingudes )