Montse Soler

Psicòloga col. 3310

El meu interès  per la psicologia es va despertar un estiu, de jove, en el locutori d’un càmping: mentre esperava per trucar em vaig adonar que m’agradava observar la gent i pensar sobre el perquè del seu comportament abans, mentre i després que establissin comunicació; els canvis eren notoris, les seves emocions canviaven...

Una de les meves primeres feines va ser en un equip d’infància i adolescència amb risc social.  Treballar amb infància en risc em va despertar la curiositat per fer un estudi de la relació que hi havia entre els menors i els seus progenitors i em vaig adonar que es tractava del que en diem transmissió intergeneracional.

Aquesta evidència em va portar a treballar amb dones maltractades i vaig tenir l’oportunitat de formar-me en la intervenció terapèutica en aquesta problemàtica gràcies a una estada a Estats Units.

De retorn a Catalunya vaig començar a implantar programes d’intervenció amb dones maltractades a Terrassa i al Baix Empordà.

De mica en mica vaig anar ampliant el meu interès cap a les qüestions relacionals i em vaig formar en teràpia familiar sistèmica.

Els coneixements adquirits em van portar a iniciar l’Àrea d’Atenció a la Família e el Consell Comarcal del Baix Empordà aportant la intervenció terapèutica en el camp de les relacions  problemàtiques  amb l’objectiu de la prevenció. Més endavant em vaig formar en la psicoteràpia en menors.

El meu interès per la psicoteràpia en va portar a formar-me amb coach personal disciplina que té com objectiu treballar amb les persones per obtindré el millor de si mateixes.

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, 1984 (col·legiada núm. 3310). Máster en Teràpia Familiar Sistèmica, Escola de Teràpia Familiar, Barcelona. Diplomada en Formació Especialitzada per a Psicoterapeutes Infantils. Especialització en  el trastorn del vincle afectiu apego i trauma infantil. Formació de Life Coach (coaching personal) a TISOC de Barcelona. Practioner en PNL. EMDR nivell I, i EMDR infants i adolescents. Associació EMDR Espanya.

Col·laboradora de la Fundació Eduard Punset, Apoyo Psicológico on line, 2010-2011

Cerificació Europea Especialista en Psicoteràpia

Terapeuta familiar i especialista en relaciones de maltractament adult i  infantil. Àrea de Atenció a la Família, Consell Comarcal del Baix Empordà. Psicoterapeuta d’ETIC, Espais de Teràpia i Coaching.


Carrer Pla de Salt, 12-14, 1r pis, oficina 7 - Salt (Girona) - 972233035 - 610217506 ( hores convingudes )